Tel: 06 70 609 4780

Parabola antenna és MinDig Tv antenna szerelés, javítás, beállítás!

Műholdas és földi sugárzású rendszerek telepítése valamint kábel tv javítás.

MENÜ

Kérem ha  figyelmesen elolvasta a szöveget nézze meg az oldalon lévő linkeket! 

 

Kisközösségi rendszerek

 

A kisközösségi rendszerek olyan házakba szereljük ahol nagyon sok tv-t fognak elhelyezni, pl. sok lakásos társas házakba, hotelekbe, iroda házakba. Ez azért jó és kifizetődő mert  40-50 tv-t is kiszolgál illetve meg lehet tervezni pontos darab számra és utána bővíthető a rendszer.

 

 

                      

 

Nagyon sok féle képpen lehet kivitelezni egy kisközösségi rendszert, mindig a megfelelő rendszert kel telepíteni az adott helyre. Mit is takar az előző kijelentés?   Sajnos vannak olyan szerelők akik egy rendszert ismernek és mindenhova azt szerelik, az sem baj hogy a tulajdonos nem tudja kezelni a bonyolultsága miatt vagy hogy nem lehet  bővíteni a rendszert csak nagyon sok pénzért esetleg egyáltalán! A rendszernek az a lényege hogy felhasználóbarát legyen netán bővíthető legyen és a tulajdonos igényeit kielégítse. A ház ahová elhelyezzük a rendszert az fix tv mennyiséggel bír? Mert akkor szerelhetünk multiswitch-et, akár több műholdas kialakításban.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Sh5n2qkRr-g

 

Lehet hogy bővülni fog a lakások száma, vagy a tv vételi helyének a száma? Akkor unicable switch-et illetve multiswitch-et használhatunk amit lakás szám növekedés illetve lakáson belül tv darab szám növekedés esetén megfelelően bővíthetünk. A fent megemlített rendszerek mindegyikéhez minden tv-hez kell egy beltéri egység és ezzel esetenként több száz csatorna nézhető tejesen fügétlenül más tv illetve lakástól. Ezen rendszerekhez hozzá lehet párosítani a kábel tv-t is vagy a földi digitális adást, tehát minden tv-nél ott lesz a műholdas adás és a kábel tv vagy a földi adás is. Az esetek többségében 8-12 csatornát akarnak nézni RF-jelre alakítva,persze ez általában hotelek, motelek alkalmazzák. 

 

                                

 

Ez a rendszer lekeveri a digitális jeleket RF-jelre, tehát nem kell minden tv-hez beltéri egység de viszont csak korlátozott számú csatorna  áll rendelkezésre, ez úgy működik mint a kábel tv.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4f28gBVDcZk&feature=related

 

Ezeknek a rendszereknek az elhelyezéséhez kell egy kis helység illetve szoba, nem árt ha a recepcióhoz közel van vagy olyan helyen van hogy a megbízott kezelő minden gond nélkül hozzá tudjon férni.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=0iiXq-SP8tE

 

 

Ha kérdése van kérem hívjon.

Tell:06 70 6094780     

Email:szatyisat@gmail.hu    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

. 

 

 

Hírek

 • Itt a Digi Film HD
  2014-10-10 07:28:31

  Ezzel az HBO HD és a Filmbox HD után újabb HD minőségű prémium mozi csatorna érhető el hazánkban, igaz a DIGI Film (HD) a DIGI műholdas és kábelhálózatán érhető el a nagyobb szolgáltatóknál, miközben a DIGI az HBO HD-t és a Filmbox HD-t nem továbbítja. A DIGI Film HD műholdon a 11,823(H) GHz-en, a Sport 1 HD korábbi helyén érhető el. (A Sport 1 HD-t már a UPC Directtől kapják a DIGI TV műholdas előfizetői, így a DIGI Film HD vehette át a felszabadult kapacitást.) A DIGI TV honlapján lévő csomaginformációk alapján a HD változatnak nincs feléra, tehát havi 300 Ft-ért érhető el az SD és HD változat együtt. A DIGI Film HD várhatóan a DIGI TV digitális kábeles hálózatán is elérhető lesz.

 • Helyi és körzeti tv-műsor sorozatokat támogat az NMHH
  2014-10-09 09:44:14

  Összesen közel 108 millió forinthoz jutnak televíziós hír- és közéleti műsorok, valamint kulturális magazinok a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa által kiírt Tvallando elnevezésű pályázat idei második fordulójában. Az NMHH Médiatanácsának támogatásaiból létrejövő műsorok kulcsfontosságú szerepet játszanak a helyi közösségek igényes tájékoztatásában és szórakoztatásában.

 • Egy hónapig ingyen nótázhatnak a MinDig Tv-vel
  2014-10-09 09:23:54

  Mint ismeretes, 2014. október 1-jétől a Sláger TV programja bekerült a MinDig TV Extra kínálatába, a csatorna az Alapcsomagban érhető el. Az új programlista és a kondíciók megtalálhatók a www.mindigtvextra.hu honlapon.

  A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Sláger TV-t a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. A nagy népszerűségnek örvendő, és már 750 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető a Sláger TV műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is.

  A Sláger TV (előzőleg Nóta TV), hazánk legnépszerűbb zenecsatornája az idei év folyamán jelentősen növelte a lefedett háztartások számát, áttért a modern, 16:9 képarányú sugárzásra. Szeptember elején a csatorna nevet és arculatot váltott és frissülő programkínálattal várja nézőit. Programjában a magyar nóta klasszikusain túl örökzöld melódiákat, élő koncerteket és a megunhatatlan mulatós dalokat kínálja nézőinek.

  Írta: Kardos Attila

Asztali nézet