Tel: 06 70 609 4780

Parabola antenna és MinDig Tv antenna szerelés, javítás, beállítás!

Műholdas és földi sugárzású rendszerek telepítése valamint kábel tv javítás.

MENÜ

Ha van egy csatorna, amit nézne, akkor forduljon hozzám!

Ne várjon a szolgáltatóra, mert akkor soha nem fogja azt nézni amit szeretne.

 

Ár kalkuláció

 

 

Az árak általában úgy tevődnek össze hogy van: kiszállási díj, szerelési díj, anyag költség. A kiszállási díj Budapest és 40-km körzetben 5.000-Ft. Természetesen igény szerint megyek messzebbre is, de olyankor a kiszállási díj megegyezés szerint alakul. A szerelési díj normális esetben mondjuk antenna beállításnál vagy szerelésnél 7.500-10.000-Ft között mozoghat. Mi az amit nem lehet a normál szerelés kategóriába letudni (anyagilag)? Pl.- ha mondjuk a felszerelést vagy beállítást egy olyan tetőn kell végezni, amely nagyon meredek vagy csúszós, havas, egy szóval már-már alpinista módszert kell alkalmazni ahhoz hogy a szerelő meg közelítse, vagy vasárnap esetleg ünnepnap kérik a szolgáltatást. Az ilyen szerelés feláras. Esetleg ha a szerelés bonyolult összetett feladatokból áll(Pl.-kábelezés) és több órát dolgozunk, akkor a kiszállási díjnak megfelelő óra díjjal kell számolni. Anyag költség, az mindig attól függ hogy mit kérnek a megrendelők mit lehet beszerelni és ezt mind hól és menyiért tudjuk beszerezni!!! Ne tévessze meg önöket hogy ha a szerelés után találnak az interneten olyan oldalt ahol olcsóbban kínálják az általam felszerelt anyagot, ez általában hogyha megrendeli akkor két hét múlva érkezne meg vagy drágább lenne a vég összeg mire önhöz kerül, esetleg nem azt kapja mint amit a képen lát. Egyszóval, mint szerelő tudom, hogy melyik anyagot érdemes beépíteni, és hogy miért tudok garanciát vállalni!!! Amit ön megvesz az interneten keresztül, azért nehezen tud reklamálni ha valami baj van. Viszont engem elér telefonon.Tehát ön elmondja nekem, hogy mit szeretne (anyagilag mit tud vállalni), én viszem és felszerelem a megfelelő anyagot a megfelelő módon. Ezek után önnek csak élveznie kell a műsort a fotelból.

 

 

Megjegyzés!!!

 • Nem tudok ingyen dolgozni!
 • Nem tudom figyelembe venni azt a kijelentést hogy a szolgáltató megcsinálta volna 2.000-ért vagy ilyesmi!
 • Nem tudok garanciát vállalni az önök által vásárolt anyagokért! Valamint más szerelők munkájáért!

 

 

 

 

 

 

Ezt a megjegyzést a vita elkerülése véget írtam le!

Tisztelettel Szatmári István antenna szerelő

Tel: 06 70 609 4780

 

Hírek

 • Itt a Digi Film HD
  2014-10-10 07:28:31

  Ezzel az HBO HD és a Filmbox HD után újabb HD minőségű prémium mozi csatorna érhető el hazánkban, igaz a DIGI Film (HD) a DIGI műholdas és kábelhálózatán érhető el a nagyobb szolgáltatóknál, miközben a DIGI az HBO HD-t és a Filmbox HD-t nem továbbítja. A DIGI Film HD műholdon a 11,823(H) GHz-en, a Sport 1 HD korábbi helyén érhető el. (A Sport 1 HD-t már a UPC Directtől kapják a DIGI TV műholdas előfizetői, így a DIGI Film HD vehette át a felszabadult kapacitást.) A DIGI TV honlapján lévő csomaginformációk alapján a HD változatnak nincs feléra, tehát havi 300 Ft-ért érhető el az SD és HD változat együtt. A DIGI Film HD várhatóan a DIGI TV digitális kábeles hálózatán is elérhető lesz.

 • Helyi és körzeti tv-műsor sorozatokat támogat az NMHH
  2014-10-09 09:44:14

  Összesen közel 108 millió forinthoz jutnak televíziós hír- és közéleti műsorok, valamint kulturális magazinok a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa által kiírt Tvallando elnevezésű pályázat idei második fordulójában. Az NMHH Médiatanácsának támogatásaiból létrejövő műsorok kulcsfontosságú szerepet játszanak a helyi közösségek igényes tájékoztatásában és szórakoztatásában.

 • Egy hónapig ingyen nótázhatnak a MinDig Tv-vel
  2014-10-09 09:23:54

  Mint ismeretes, 2014. október 1-jétől a Sláger TV programja bekerült a MinDig TV Extra kínálatába, a csatorna az Alapcsomagban érhető el. Az új programlista és a kondíciók megtalálhatók a www.mindigtvextra.hu honlapon.

  A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Sláger TV-t a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. A nagy népszerűségnek örvendő, és már 750 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető a Sláger TV műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is.

  A Sláger TV (előzőleg Nóta TV), hazánk legnépszerűbb zenecsatornája az idei év folyamán jelentősen növelte a lefedett háztartások számát, áttért a modern, 16:9 képarányú sugárzásra. Szeptember elején a csatorna nevet és arculatot váltott és frissülő programkínálattal várja nézőit. Programjában a magyar nóta klasszikusain túl örökzöld melódiákat, élő koncerteket és a megunhatatlan mulatós dalokat kínálja nézőinek.

  Írta: Kardos Attila

Asztali nézet